Sexolog København

Som sexolog i København har jeg egen klinik i indre by, hvor jeg har konsultationer med både par og singler. Jeg kan hjælpe med seksuelle problematikker såsom:

  • Nedsat eller manglende lyst
  • Smertetilstande
  • Manglende orgasme
  • Erektionsproblemer
  • Problematikker om seksuel identitet og kønsidentitet
Sexologisk rådgivning minder i forløbet om en individuel terapi, men emnet omhandler de seksuelle udfordringer, som kan have en stor betydning i dit liv. 
 
Har du brug for en konsultation i sexologi, så kan du kontakte mig her.

Priser

1. session – 1 ½ times varighed:

1350,-
  •  

Øvrige sessioner á 50-60 min varighed:

900,-
  •  

Der kan betales med Mobilepay. Klinikken modtager ikke betalingskort eller kontanter.

Ved afbud senere end kl. 8.00 på dagen for en aftalt session opkræves fuldt honorar.  

Hvem går til sexolog?

Mange par og single har en idé om, hvilke typer der går til sexolog og med hvilke problemer. Men faktisk er mit kundesegment utrolig bredt, og det er derfor slet ikke muligt at udpege den typiske sexologklient.

Rent aldersmæssigt har jeg kunder, der er i 20’erne og andre kunder, der er pensionister. Du kan aldrig være for ung eller gamle til at tage hånd om de problematikker, der fylder for meget i din hverdag. Som oftest kræver det ikke mange sessioner med sexologi, før du vil opleve en forandring i din måde at håndtere dine problematikker. 

Udfordringerne klienterne kommer med er ligeså forskellige som individerne selv, men som oftest bunder de seksuelle udfordringer dog i psykiske blokader eller forhindringer. Eksempler på udfordringer som par eller single kan komme med er: afhængighed af porno og/eller sexlegetøj, usikkerhed på egne krop, rejsningsproblemer, manglende orgasmer, manglende sexlyst og mistillid efter utroskab, der fører til manglende sexlyst. 

Dette er dog kun et udpluk af de udfordringer, som mine klienter møder, der begrænser dem i deres liv og sexliv. Hvis du kan genkende nogle af problematikkerne, så er du velkommen til at kontakte mig for en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller jer. 

 

Hvordan foregår terapien?

Terapien foreløber på samme måde uanset om du har booket en session indenfor sexologi, parterapi eller individuel terapi. Som oftest har vi en længere første session, hvor vi lokaliserer problematikkerne. Herefter vil de efterfølgende sessioner have fokus på, hvordan vi forandrer de psykiske forhindringer.

Alle sessioner er omfattet af tavshedspligt og foregår i stille og rolige omgivelser i mine lokaler i København. Hvis det ønskes, så kan vi aftale mulighederne for en online session, hvor du/I kan blive i jeres egne trygge omgivelser.

Som sexolog i København kan du komme nemt og hurtigt med offentlige transport i nærheden af min klinik. 

Hvordan arbejder jeg med sexologien?

Klinisk sexologi er et tværfagligt felt, hvor der lægges vægt på en videnskabelig baseret, terapeutisk behandling af seksuelle problemer. Idet sexologien er et tværfagligt felt, er de kliniske sexologiske foreninger i de nordiske lande gået sammen om en række fælles etiske retningslinjer og kriterier for uddannelser idenfor klinisk sexologi.

Jeg arbejder således under de etiske retningslinjer fra NACS.

Scroll to Top

Book din tid

Ønsker du at booke en tid, eller høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Gratis forsamtale

Jeg ringer jer op til en gratis snak om jeres udfordringer, samt hvordan jeg kan hjælpe.

Kontakt mig her

Ønsker du at booke en konsultation eller vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.