Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut og sexologisk counselor og har siden 2018 arbejdet som selvstændig med klinik i indre by. Jeg har en baggrund som socialrådgiver og har igennem mange år arbejdet med mennesker med både fysiske og psykiske udfordringer samt som socialfaglig konsulent indenfor bl.a. beskæftigelsesområdet. Jeg har altid haft fokus på det psykologiske fagområde og interesseret mig for, hvilken betydning relationer mellem mennesker har.

Jeg modtager løbende supervision og er aktuelt i gang med en videreuddannelse indenfor terapiretningen ISTDP. Jeg holder mig desuden fagligt opdateret ved deltagelse i workshops, kurser samt nationale og internationale konferencer. Jeg er endvidere bestyrelsesmedlem i Dansk Sexologisk Selskab.

Jeg arbejder normkritisk og følger Dansk Psykoterapeutforenings retningslinjer, de etiske retningslinjer fra NACS herunder reglerne om tavshedspligt.

Uddannelser:
• Socialrådgiver fra Den Sociale Højskole, København
• Godkendt specialist i sexologisk rådgivning fra NACS (Nordic Association og Clinical Sexology)
• Psykiatrivejleder fra PsykiatriFonden
• 4-årig psykoterapeutuddannelse fra Parterapeutisk Institut (Affektfokuseret par- og sexterapi)
• Aktuelt i gang med en 3-årig core-uddannelse i ISTDP v. Brian Kok, autoriseret psykolog, cand psych.

Scroll to Top

Book din tid

Ønsker du at booke en tid, eller høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Kontakt mig her

Ønsker du at booke en konsultation eller vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.