Parterapi i København

Mange par oplever, at det til tider kan være vanskeligt at kommunikere, eller at konflikter og uoverensstemmelser fylder i hverdagen. Det kan også være, at samlivet er blevet rutinepræget og kedeligt, og det kan være vanskeligt at finde tid til nærhed og intimitet, når hverdagsgøremål fylder.

Har I brug for en parterapi, kan I kontakte mig her og lade mig hjælpe jer tættere sammen igen.

Hvad omhandler parterapi?

Måske overvejer I skilsmisse eller har oplevet utroskab – eller I er i tvivl om, hvorvidt I kan finde hinanden igen. Parterapi kan være med til at afdække problemerne samt hjælpe jer til at komme videre. Parterapi kan desuden være med til at puste liv i parforholdet og styrke den indbyrdes forståelse.

Temaer parterapi bl.a. kan omhandle:

  • Konflikter og skænderier
  • Utilfredshed
  • Bekymringer
  • Utroskab
  • Seksuelle problemer og jalousi
  • Manglende lyst til intimitet

Priser for parterapi

Indledende session á 2 – 2 ½ times varighed:

2000,-
  •  

Efterfølgende parsessioner á 1 ½ - 2 timer:

1600,-
  •  

Der kan betales med Mobilepay. Klinikken modtager ikke betalingskort eller kontanter.

Ved afbud senere end kl. 8.00 på dagen for en aftalt session opkræves fuldt honorar.  

hjælp til konflikter i parforholdet

At være uvenner med sin partner påvirker ens energi og gode humør hele dagen, og det er for de fleste meget opslidende, når det ikke går godt i parforholdet. Men selvom ikke alt er, som man ønsker, så har man formentlig ikke lyst til at opgive forholdet og blive skilt eller gå fra hinanden. Med parterapi i København og omegn kan I få fælles hjælp til at finde hinanden igen – nogle par finder en enighed om, at de skal gå fra hinanden med en rigtig god tone mellem sig, men langt de fleste par finder hinanden igen, og de har fået redskaber til at arbejde med de hårde dage, hvor man kan glemme, at man er et team sammen.

Hvordan forløber parterapi i København?

Ingen parforhold er ens, og derfor er sessionerne hos mig det heller ikke. Nogle par vælger blot enkle sessioner, mens langt de fleste par væger at komme i længere eller kortere forløb hos mig. Den første session omhandler jer og de udfordringer, som I møder i jeres parforhold. Herefter kommer vi til at snakke om de forventninger, som I har til mig og parterapien i København. Alt efter hvilke udfordringer I møder i jeres forhold, vil vi løbende vurdere, hvorvidt I har brug for flere sessioner af parterapi. Dette er primært et ønske fra jeres side, men kan også være en faglig vurdering, som jeg tilbyder jer i forbindelse med jeres tidligere sessioner.

Parterapi kan også kobles sammen med individuel terapi, hvor I hver især får terapisessioner, der er med til at gavne jer hver især og dermed jeres parforhold.

Hvad får I ud af parterapi?

Mange par vælger parterapi for få en løsning på de problemer, der måtte fylde i forholdet, men faktisk få man meget mere ud af parterapi end blot løsninger på udfordringerne. I sessionerne vil I snakke om ting, der kan være svære at sætte ord på, når man sidder overfor hinanden eller skænderierne raser i hverdagen – men til parterapi vil I opleve en stemning, der er rolig og indbydende til at reflektere over sine følelser og tanker. Dette betyder, at mange ser deres partner i et helt andet lys, når de har været til sessioner hos mig – jeres relation vil blive styrket og kærligheden og respekten til hinanden genoprettes og forstærkes. Parterapi er en kærlig måde at genfinde kærligheden gennem samtale med hinanden og mig. Jeg vil give jer værktøjer til at nedbryde gamle vaner og mønstre, der har været med til at skabe spild og utryghed i jeres forhold.

Emotionsfokuseret parterapi

Som parterapeut i København tilbyder jeg emotionsfokuseret parterapi, hvor der er særlig fokus på de følelser, som I måtte sidde med hver især i parforholdet. Når der er fokus på følelserne, der er knyttet til udfordringerne fremfor blot på udfordringerne, så bliver der i parterapien arbejdet på selve fundamentet af forholdet samt forbedring heraf, og ikke blot på løsningen af det enkelte problem. Når I vælger parterapi, så er det som oftest et valg om at give jeres parforhold en ekstra chance, og det kræver mod og styrke – noget som ikke alle par har. Netop frygten for at ende forholdet giver styrken til at kæmpe for en bedre relation, og her kan parterapi i København hjælpe jer med at finde nyttige teknikker og metoder til at styre jeres parforhold mod kærlighed og sammenhold.

Hvor ofte skal man gå til parterapi i København?

Det er meget forskelligt, hvor mange gange I som par skal deltage i parterapi. Dette kommer nemlig an på, hvor gode I er til at dele ud af følelser og udfordringer, samt hvordan I som par samarbejder om forandringerne, der er nødvendig i jeres parforhold. Nogle par har blot brug for, at parterapien adresserer de udfordringer, der efter længere tid er blevet til en dårlig vane og adfærd i forholdet, hvorefter de selv kan arbejde videre med udfordringerne. Andre par har brug for flere sessioner til at udtrykke sig, lytte til hinanden samt forstå og lære de redskaber, som jeg, som parterapeut, giver parrene. Hvor mange sessioner I har brug for, vil blive aftalt sammen med jer efter den første session, hvorefter vi sammen kan evaluere, når der er behov for dette.

Er parterapi noget for os?

Mange par tror ikke, at de kan få noget nyttigt ud af at gå til parterapeut – dette skyldes typisk, at man enten er i tvivl om, hvad en parterapeut egentlig er, eller også tror man ikke på, at nogle kan løse de problemer, som virker helt uløselige i ens egne øjne. De fleste af disse par oplever dog en stor forbløffelse, når de finder ud af, at man hos i parterapien kan uddybe sine tanker og følelser til en tredje part, der er objektiv i parforholdet – noget som venner og familie ikke kan tilbyde. Denne objektivitet gør det nemmere for folk at åbne sig op, og deres partner får et indblik i, hvad den svære tid egentlig har betydet for den anden part. Noget som kan være helt umuligt at sætte sig ind i, når man ikke har den objektive rolle med ind over.

Scroll to Top

Book din tid

Ønsker du at booke en tid, eller høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Gratis forsamtale

Jeg ringer jer op til en gratis snak om jeres udfordringer, samt hvordan jeg kan hjælpe.

Kontakt mig her

Ønsker du at booke en konsultation eller vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.