Emotionsfokuseret terapi

Det metodiske grundflag for mit arbejde er emotionsfokuseret samtaleterapi baseret på ISTDP – Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy (på dansk Intensiv Dynamisk Korttidsterapi).
Det er en fokuseret metode, hvor vi arbejder med, at du kommer i kontakt med dine følelser, idet ISTDP opfatter følelserne som et kompas – eller et signal – om hvordan vi har det. Derudover er det antagelsen, at mange psykiske udfordringer opstår, fordi man (bevidst eller ubevidst) undgår eller undertrykker sine følelser og impulser.

ISTDP er en tilgang, hvor hele mennesket kommer i centrum, og hvor de udfordringer du som klient kan have, kan komme til udtryk på flere forskellige niveauer enten fysisk/kropsligt;

– seksuelle dysfunktioner i form af rejsningsproblemer
– smerter ved samleje
– manglende sexlyst eller lignende (og hvor disse ikke kan forklares medicinsk) eller følelsesmæssigt
– angst
– selvværdsproblemer
– tristhed eller depression
– negative tanker om dig selv
– ubehagelige og tilbagevendende uhensigtsmæssige tankemønstre og bekymringstanker

Der arbejdes allerede fra første session intensivt og fokuseret på at klarlægge udfordringer, uhensigtsmæssige mønstre og på at styrke engagement og investering i den terapeutiske proces.

Der afsættes derfor typisk 1 ½ – 2 ½ time til den første session (1 ½ time ved individuel terapi og 2-2 ½ time ved parterapi) og det anbefales, at der aftales en opfølgende session kort efter samt herefter én session hver 14. dag eller hver 3. uge.

Scroll to Top

Book din tid

Ønsker du at booke en tid, eller høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Kontakt mig her

Ønsker du at booke en konsultation eller vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.