Individuel terapi

Individuel terapi i København

Oplever du at have vanskeligheder og udfordringer i dit liv, kan individuel terapi øge din livskvalitet og livsglæde. Det kan være, at du føler dig trist, nedtrykt, udbrændt – eller du oplever, at gamle mønstre eller vaner spænder ben for dig. Eller måske gennemlever du en svær periode på grund af alvorlig sygdom, skilsmisse eller sorg over én, du har mistet

Individuel terapi kan omhandle konkrete problemstillinger, hvor der vil være tale om en fokuseret indsats, eller det kan være et længerevarende forløb i forhold til eksistentielle problemer eller tilbagevendende mønstre, som er uhensigtsmæssige. Fokus er på personlig udvikling, klarhed og vækst.  

Har du brug for individuel terapi, så kan du kontakte mig her

Priser

1. session – 1 ½ times varighed:

1350,-
  •  

Øvrige sessioner á 50-60 min varighed:

900,-
  •  

Der kan betales med Mobilepay. Klinikken modtager ikke betalingskort eller kontanter.

Ved afbud senere end kl. 8.00 på dagen for en aftalt session opkræves fuldt honorar.  

Individuel terapi og behandling

Områder som jeg kan tilbyde samtale eller behandling i forbindelse med kan være:   

  • Livskriser, sorg og traumer
  • Depression
  • Stress
  • Angst
  • Selvværdsproblemer
  • Eksistentielle problemer

Møder du andre udfordringer end de ovenstående, så lad dig ikke bremse i at kontakte mig. Jeg har erfaring med individuel terapi inden for mange forskellige emner, hvorfor dit emne uden tvivl også falder inden for mine terapeutiske erfaringer.

Hvorfor skal man vælge individuel tereapi?

Man skal vælge individuel terapi, når man har brug for hjælp til at komme videre fra det ene punkt i livet og til det næste. Dette kan være i mange forskellige situationer. Måske du føler, at du står stille på arbejdet? Måske føles hverdagen farveløs og uden glæde? 

Situationerne kan virke ens, men for den enkelte person kan det betyde et liv, hvor det er svært at slappe af og glæde sig. Individuel terapi guider dig til at tage ansvar over dit liv, så du kan fokusere på de positive aspekter i dine relationer, både private og professionelle. Har du brug for en individuel terapisession, så kan du booke din tid lige her.

Individuel terapi guider dig til at forstå dine problemer

Ens problemer kan virke helt uoverskuelige, når man går med dem helt alene – men hvem skal man dele problemerne med? Mange føler sig sårbare, når de skal åbne op for deres tanker og følelser samt de udfordringer, som man har mistet kontrollen over i sit liv. 

Med individuel terapi får du muligheden for at åbne op til en uddannet person, der er en objektiv lytter, og som kan guide og vejlede dig mod et liv, hvor du har kontrollen og energien til at løse dine udfordringer. Individuel terapi er ligeledes en god måde at arbejde med eventuelle selvværdsproblemer, da dette ofte påvirker relationen til andre mennesker. Målet med individuel terapi er, at du bliver i stand til at være konfliktløser i dit eget liv, så du kan opnå en høj livsglæde og få et gåpåmod, der skaber handlekraft.

Scroll to Top

Book din tid

Ønsker du at booke en tid, eller høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Gratis forsamtale

Jeg ringer jer op til en gratis snak om jeres udfordringer, samt hvordan jeg kan hjælpe.

Kontakt mig her

Ønsker du at booke en konsultation eller vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.